Jednostavnost i funkcionalnost glavne su prednosti ploče za roštilj iz serije Classic.
Glavne značajke:
- Budući da je izrađena od aluminija, ploča za roštilj je vrlo lagana i stoga – njome se rukuje bez napora.
- Aluminij je izvrstan vodič topline – ravnomjerno je raspoređuje po cijeloj površini ploče.
- Rebrasta tekstura podloge ploče za roštilj osigurava da je hrana pripremljena na njoj primamljivo zapečena.
- Prilikom dizajniranja ploče za kuhanje, nisu zaboravljena posebna mjesta na kutovima gdje se skuplja masnoća.
- Premaz ploče za roštilj ima tri prednosti: hrana se ne lijepi za nju, može se koristiti s metalnim lopaticama i lako se održava čistom.
- Zahvaljujući proizvodnji u Danskoj, asortiman Scanpan je iznimno visoke kvalitete.
Kako koristiti:
- Ploča za roštilj Classic može se koristiti na štednjaku, ali najbolji rezultati, odnosno najukusnija hrana, postižu se korištenjem ploče na roštilju.
- Serija tava i ploča za roštilj Classic može se koristiti u pećnici do maksimalne temperature od 260°C.
Materijal:
- Ploča za roštilj Classic izrađena je od aluminija.
Dobro je znati!
- Danski brend Scanpan u proizvodnji svog asortimana koristi 100% reciklirani aluminij.